Почеток на второто полугодие на 16.01.2017 год.

 
Picture of Nikolche Shulevski
Почеток на второто полугодие на 16.01.2017 год.
by Nikolche Shulevski - Sunday, 15 January 2017, 3:15 PM
 

Соопштение
Училиштето за германски јазик ДЕЛФИН Ве известува дека второто полугодие 

започнува на 16.01.2017 год. по редовен распоред.