Воведување на нов софтвер за комуникација за онлајн учење

 
Picture of Nikolche Shulevski
Воведување на нов софтвер за комуникација за онлајн учење
by Nikolche Shulevski - Monday, 26 September 2016, 8:53 AM
 
Воведување на нов софтвер за комуникација за онлајн учење Почитувани ученици, Ве молиме за учење од дома и контакт со професорот, да ја спуштите и инсталирате следната програма:http://www.oovoo.com/  По инсталацијата и регистрацијата, побарајте не под oovooID: ugjdelfin и додадете не. Овој софтвер ќе го користиме постојано за комуникација. НАПОМЕНА: Skype повеќе нема да се користи.

(Edited by Aleksandra Andonovska - original submission Wednesday, 21 September 2016, 10:46 PM)