Site news

Слика од Nikolche Shulevski
Нов софтвер за комуникација и онлајн учење
од Nikolche Shulevski - вторник, 29 август 2017, 23:53
 

Почитувани учесници, 


од денес, 29.08.2017 год. се воведува нов софтвер за комуникација и онлајн учење. 

За да го користите, направете го следното: отворете на следниот линк: https://zoom.us/ и изберете Join a Meeting>>>> во полето Meeting ID внесете:: 897 5 333 119  и изберете Join >>>>>

Фајлот што...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(70 зборови)
 
Слика од Nikolche Shulevski
НАГРАДА, ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС!!!!
од Nikolche Shulevski - понеделник, 12 јуни 2017, 17:06
 

Почитувани Ученици,

на ниво на сите курсеви и степени, односно сите ученици во Делфин во учебната 2016/2017 год., 

како и секоја година така и оваа го наградуваме НАЈДОБРИОТ УЧЕНИК со награда

 ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС во следната учебна година. 

Оваа учебна година тоа е ученикот: 

ГРУПА Идеен 2

Име и ...

Прочитајте го остатокот од оваа тема
(67 зборови)
 
Слика од Nikolche Shulevski
ГОДИШНИ РЕЗУЛТАТИ
од Nikolche Shulevski - понеделник, 12 јуни 2017, 16:48
 


ГРУПА Студио Д А1

Бр.

Име и презиме

Освоени поени/ Максимални поени

Проценти

1

Димитар Чичаковски

Не се направени сите тестови

 

2

Александар Ивановски

55,88/60

...
Прочитајте го остатокот од оваа тема
(412 зборови)