Site news

Picture of Nikolche Shulevski
Нов софтвер за комуникација и онлајн учење
by Nikolche Shulevski - Tuesday, 29 August 2017, 11:53 PM
 

Почитувани учесници, 


од денес, 29.08.2017 год. се воведува нов софтвер за комуникација и онлајн учење. 

За да го користите, направете го следното: отворете на следниот линк: https://zoom.us/ и изберете Join a Meeting>>>> во полето Meeting ID внесете:: 897 5 333 119  и изберете Join >>>>>

Фајлот што...

Read the rest of this topic
(70 words)
 
Picture of Nikolche Shulevski
НАГРАДА, ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС!!!!
by Nikolche Shulevski - Monday, 12 June 2017, 5:06 PM
 

Почитувани Ученици,

на ниво на сите курсеви и степени, односно сите ученици во Делфин во учебната 2016/2017 год., 

како и секоја година така и оваа го наградуваме НАЈДОБРИОТ УЧЕНИК со награда

 ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС во следната учебна година. 

Оваа учебна година тоа е ученикот: 

ГРУПА Идеен 2

Име и ...

Read the rest of this topic
(67 words)
 
Picture of Nikolche Shulevski
ГОДИШНИ РЕЗУЛТАТИ
by Nikolche Shulevski - Monday, 12 June 2017, 4:48 PM
 


ГРУПА Студио Д А1

Бр.

Име и презиме

Освоени поени/ Максимални поени

Проценти

1

Димитар Чичаковски

Не се направени сите тестови

 

2

Александар Ивановски

55,88/60

...
Read the rest of this topic
(412 words)