Почеток на второто полугодие на 16.01.2017 год.

 
Слика од Nikolche Shulevski
Почеток на второто полугодие на 16.01.2017 год.
од Nikolche Shulevski - недела, јануари 15 2017, 3:15
 

Соопштение
Училиштето за германски јазик ДЕЛФИН Ве известува дека второто полугодие 

започнува на 16.01.2017 год. по редовен распоред.