НАГРАДА, ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС!!!!

 
Nutzerbild von Nikolche Shulevski
НАГРАДА, ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС!!!!
von Nikolche Shulevski - Montag, 12. Juni 2017, 17:06
 

Почитувани Ученици,

на ниво на сите курсеви и степени, односно сите ученици во Делфин во учебната 2016/2017 год., 

како и секоја година така и оваа го наградуваме НАЈДОБРИОТ УЧЕНИК со награда

 ГОДИШЕН БЕСПЛАТЕН КУРС во следната учебна година. 

Оваа учебна година тоа е ученикот: 

ГРУПА Идеен 2

Име и презиме

Освоени поени

Максимални поени

Теодора Марковска

39,40/40

98,50%

(одличен 5)


Им честитаме на ученичката Теодора Марковска. 


Училиште за германски јазик ДЕЛФИН