Нов софтвер за комуникација и онлајн учење

 
Nutzerbild von Nikolche Shulevski
Нов софтвер за комуникација и онлајн учење
von Nikolche Shulevski - Dienstag, 29. August 2017, 23:53
 

Почитувани учесници, 


од денес, 29.08.2017 год. се воведува нов софтвер за комуникација и онлајн учење. 

За да го користите, направете го следното: отворете на следниот линк: https://zoom.us/ и изберете Join a Meeting>>>> во полето Meeting ID внесете:: 897 5 333 119  и изберете Join >>>>>

Фајлот што автоматски ќе се спушти, инсталирајте го и отворете го. Изберете Join a Meeting и веќе сте на конференциска врска со УГЈ Делфин.